Dah grad tapi tak ada gambar convo?

Jangan risau, kami menyediakan khidmat mengambil gambar graduasi anda dengan cantik dari studio kami di seksyen 22 shah alam.

Antara sebab kenapa anda kena dapatkan khidmat kami adalah!

1. Tak payah queue panjang panjang semata mata nak bergambar. Dengan studio kami, korang just book time slot korang, dan datang masa tu.

2. Studio berhawa dingin, sejuk dan tempat duduk yang selesa.

3. Studio lengkap dengan setup lighting utk gambar paling cantik dalam studio.

4. Jurugambar berpengalaman lebih 15 tahun sebagai jurugambar sepenuh masa.

5. Peralatan camera paling top dengan high resolution.. bukan camera entry level utk beginner.

6. Layanan paling mesra utk anda. kami terapkan hospitality tertinggi!

7. Dijamin akan dapat semua softcopy saiz penuh!

8. Gambar dijamin berkualiti tinggi atau tiada bayaran akan dikenakan!

9. X pandai posing? jgn risau, kami akan pose setiap orang!

10. Terlebih pandai pose? enjoy je bergambar dengan keluarga anda, kami akan snap setiap gambar!

11. Got bad hair day? pimple naik? jgn risau.. kami ada in house makeup artis dan kami boleh retouch wajah anda dengan realistik!

12. Risau harga mahal? Tiada caj tersembunyi. Pakej akan terangkan pakej sebelum shoot?

13. Nak Print gambar besar? nak frame murah? nak quality canvas fine art? semua ada anda tinggal pilih saja. Pelbagai pilihan diberikan dengan harga paling berbaloi dipasaran.

14. Bosan dengan backdrop buku? kami ada pelbagai pilihan backdrop. Kami ada backdrop classic, hitam, merah, putih malah kami boleh ubah background mana pun anda pilih. Nak gambar grad di london? paris? new york? Insya allah kami boleh superimposed gambar anda dengan sangat kemas!

15. Takde scroll? jgn risau.. kami ada sediakan scroll pelbagai warna.
So apa lagi.. call kami sekarang untuk tempahan.

16. Tak ada Jubah? kami ada beberapa jubah degree & master yang anda boleh pakai secara percuma. Tak ada sebarang caj pun. Cuma jubah tak spesifik mana mana universiti ye.

17. Jubah anda special? dari universiti luar negara? kami boleh tailor made jubah custom dengan harga yang amat berpatutan! Anda hanya perlu berikan design dan kami akan siapkan jubah anda!

graduation photo studio convocation unisel uitm unikl usm uum msu segi taylor kdu uia iium utm um university konvo shah alam white studio family keluarga famili

12 thoughts on “Graduation Photo Studio

  1. Siti Nurliyana binti Mohd Azizan says:

    Hi.. Boleh tahu harga untuk pakej graduation studio

  2. Adreena Binti Abdul Majid says:

    Hi.. Boleh tahu harga untuk pakej graduation studio

  3. Fatin Hanani binti Kamaluddin says:

    Mengenai jubah custom. Berapa harga yang perlu dibayar?

  4. Fatin Hanani Kamaluddin says:

    Mengenai jubah custom, berapa range harga? Begitu juga dengan sesi photoshoot.

    1. jubah custom dari RM300 hingga RM1000 bergantung kepada material dan design. Bagaimanapun bukan semua jubah boleh dibuat. Sebagai contoh, jubah spesifik UITM tidak boleh disalin sewenang-wenang kerana copyright.

  5. Madihah Zahira says:

    Hi. How to order ya? I can’t find the button.
    Sorry for the inconveniences.

  6. Madihah Zahira says:

    Hi. How to order ya? I can’t find the button.
    Sorry for the inconveniences.

  7. Carina says:

    Hi how is the charges?

  8. Rahman says:

    Boleh maklum harga dan alamat kedai. Sabtu dan ahad 6 fan 7 nov 2021 akan ke shah alam

  9. Yeow Ke Ying says:

    HI, I am looking for a graduation portrait package. Can you email me your package price?
    Family
    1st – 1 person (graduate photo)
    2nd – family photo (4 people)

  10. FATIN ZOOL says:

    Salam and greetings,

    May I know about the price for the convocation photo in-studio package? Thank you in advance.

  11. Syaheera says:

    Hi.. may I know the price?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *